Lefserull med spekeskinke: perfekt for korte dagsturer

Lefserull er perfekt for korte turer, eller i eksamenskaoset. Det er superenkelt, og her kommer oppskriften. Hvis du ikke liker en av ingrediensene, er det bare å kutte den ut eller kutte ned på mengden.

Handleliste (Gir ca 18 biter på 10 cm):
1 stk grov tacolefser (stor)
1 pk Philadelpiaost Light (evt ønsket kremost)
1/2 rødløk, finhakket
1 pk spekeskinke (Stranda Fjellbris anbefales)
1 pk Ruccolasalat

Fremgangsmåte:
1. Finhakk rødløken, sett fram alt, slik at alt er klart til å legges på. Ta en lefse om gangen.
2. Smør kremosten over hele lefsen, og legg på rødløk i en 10 cm stripe på langs.
3. Sleng på to skiver med spekeskinke over rødløken, slik at alle biter inneholder spekeskinke.
4. Ta på ruccolaen slik at den dekker spekeskinken.
5. Da er du snart i mål, start på den ene langsiden, og rull tett
6. Når rullen er rullet, kan du la den hvile 10 minutter før du skjærer den i ønskelige biter.

Bon Apetit!

Legg igjen en kommentar